Yhteistyökumppanit

Knauf

Knauf on yksi Euroopan suurimmista rakennusmateriaalivalmistajista, jolla on toimintaa maailmanlaajuisesti.

Lattiapumppauksissa käytämme Knaufin ensiluokkaisia lattiatasoitteita. Ne ovat pumpattavia, itsestään tasoittuvia kipsipohjaisia lattiamassoja. Knauf lattiamassat ja tasoitteet soveltuvat niin saneerauskohteisiin, uusiin taloihin kuin julkisiin toimistotilojen, sairaaloiden ja koulujen pintalattiaksi.

Olemme Knaufin valtuuttama kipsilattioiden tekijä.

Warmia

Warmia Oy on vesikiertoisten lattialämmitysjärjestelmien suunnitteluun, asennukseen erikoistunut suomalainen yritys.

Warmia ja Knauf ovat yhdistäneet osaamisensa ja ovat kehittäneet ainutlaatuisen, rakennusmääräykset täyttävän lämpölattia -rakenteen, dB-Fast –lämpölattian. Knauf lattiamassat ja -tasoitteet soveltuvat erinomaisesti Warmian lattialämmitysputken päälle erittäin hyvän lämmönjohtavuuden ansiosta.

Kastelli

Oman kodin rakentaminen on elämän suurimpia ja tärkeimpiä asioita. Siksi kannattaa valita yhteistyökumppani, jonka vastuullisuuteen ja osaamiseen voit luottaa. Kukapa ei haluaisi rakentaa parasta, omaksi kodikseen.

Kastelli on Suomen ostetuin talomerkki – ollut jo vuodesta 1994 alkaen. Kastellin pitkällä kokemuksella ja järkevällä rakentamistavalla sekä osaavien Kastelli-ammattilaisten kanssa rakentuvat Suomen parhaimmat ja ostetuimmat kodit.

Hämeen energia

Uusiutuvan energian laiteratkaisut maalämmöstä alkaen avaimet käteen-pakettina.

hämeenenergia.fi